České melouny

Přihlásit se Zaregistrovat se
Sponzor Stemelli

Cesnek.cz

Meloun velmi pikantní

Ingredience

2 střední vodní melouny, 3 l vody, 1 l 8% octa, 400 g pískového cukru, 80 g soli, 5 hřebíčků, 10 celých pepřů, 10 nových koření, 2 bobkové listy, kulaté feferonky

Postup

Melounovou dužinu nakrájíme na stejnoměrné kousky. Vodu, cukr, ocet a koření svaříme. Do velké zavařovací sklenice (700 ml) dáme jednu celou feferonku a naskládáme kousky melounu. Zalijeme prochladlým nálevem a sterilujeme 10 minut při 80°C.

Zdroj

http://www.prima-recepty.cz/recept/29887-meloun-velmi-pikantni/

Tento recept 08.11.10 19:20 přidal uživatel Vašek.

Zpět na seznam receptů

© 2024 Václav Kozák (O autorovi)