Meloun s parmskou šunkou
Ingredience
Půlka medového melounu nebo kantalupu, 200 g parmské šunky, 4 lžičky bazalkového pesta, zelená petrželka či jiné čerstvé bylinky na ozdobení, lžce olivového oleje, 20 g strouhaného parmezánu
Postup
Medový meloun nakrájíme na tenké řezy a odkrojíme kůru. šunku naaranžujeme na mísu nebo talíře a obložíme plátky melounu nebo jednotlivé plátky zabalíme přímo do šunky. Meloun se šunkou pokapeme trochou pesta a posypeme omytými lístky zelené petrželky nebo koriandru či celeru. Nakonec posypeme parmezánovými hoblinkami. Zakapeme olivovým olejem a nakonec poprášíme čerstvě namletým pepřem.
Zdroj
www.prima-recepty.cz/recept/27776-meloun-s-parmskou-sunkou/
Tento recept 25.07.10 21:49 přidal uživatel Vašek.
Zpět na seznam receptů