Fotografii 30. 6. 2012 přidal uživatel Mirek.
Autor | Názor | Vloženo |
---|---|---|
Mirek návštěvník | Cukernatost ovlivňuje i zálivka, meloun musí za vodou hluboko do země aby byl sladký (tak se to uvádí na ruských serverech) a nebyl gumový, a pěkně křupal. Od velikosti tenisáku by se neměl už zalívat. Bohužel ve skleníku i foliáku je mám společně s paprikama takže zálivka je na denním pořádku. Reagovat | 30.06.12 20:08 |
vocho67 návštěvník | Takže chuťově jsme na tom podobně. Docela by mně zajímalo, co všechno ovlivńuje cukernatost (mimo Slunce). Loni to byl můj největší problém celkově. Jako nejsladší odrůdu loňské sklizně si pamatuji Sugar baby. Uvidíme, jestli se to potvrdí. Sladký by měl být i Fermer z Estonska, něco na něm už roste. Reagovat | 30.06.12 19:09 |
© 2024 Václav Kozák (O autorovi)